“Zvezdan NE SME DA MI SE JAVI zbog Anđele, Ana Ćurčić JE FOLIRANT!” OVA ZADRUGARKA razvezala jezik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 19:29

“Zvezdan NE SME DA MI SE JAVI zbog Anđele, Ana Ćurčić JE FOLIRANT!” OVA ZADRUGARKA razvezala jezik!

Anđela i Ana bile su najbolje prijateljice, a zbog Zvezdana je pukla tikva!

Na velikom superfinalu Zadruge 6 pojavila se Ana Spasojević, bivša učesnica, koja tek sada može komentarisati svoje cimere, jer je izašla pre samo nekoliko dana i imala priliku da vidi sve ono što joj je promaklo dok je bila deo rijaltija.

Posebnu pažnju privukla je činjenica da se sa Zvezdanom Slavnićem ni dan-danas nije čula, iako su bili bliski prijatelji, a za to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaslužna Anđela Đuričić, koja je Zvezdanu zabranila komunikaciju sa Anom.

- Za mene je Bilal favorit. O Ani nemam neko mišljenje, mislim da je ušla kao ozbiljna žrtva, ali je postala najomraženija tamo, moguće da ima dogovor sa svojom kumom, ne znam, sad se odjednom pojavljuje i ta kuma - počela je Ana.

- Sa Zvezdanom sam bila dobra i biću, dokle god on bude smeo da mi se javlja, za sada se nismo čuli uopšte. Čula sam i da postoji mogućnost da i on ima neki dogovor, ali i Anđela je radila neke stvari koje je Luna radila. Ne znam šta da mislim - otkrila je Ana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.