Zvezda serije Lud, zbunjen normalan LJUBI JASNU JOŠ OD STUDENTSKIH DANA: Ljubav se rodila u tramvaju, a evo kako izgleda SUPRUGA čuvenog glumca sa kojom ima dvoje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 19:10

Zvezda serije "Lud, zbunjen normalan" LJUBI JASNU JOŠ OD STUDENTSKIH DANA: Ljubav se rodila u tramvaju, a evo kako izgleda SUPRUGA čuvenog glumca sa kojom ima dvoje dece

Ljubav kakva se retko desi

Popularnog glumca Senada Bašića svi znate kao Faruka Fazlinovića iz serije "Lud, zbunjen normalan", međutim, o njegovom privatnom životu, malo toga se zna.

Bez obzira na njegovu popularnost, privatan život ostao je nepoznanica za javnost, tako da se gotovo ništa ne zna o njegovoj supruzi Jasni sa kojom ima dvoje dece, sina Skendera i ćerku Hanu, koja je im je podarila i unuku Enu.

Ljubav među njima rodila se u tramvaju, na putu prema Gimnaziji koju su oboje pohađali.

Brak s Jasnom, sklopio je još u studentskim danima, a njihova ljubav traje još i danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.