Zvezda serije KALKANSKI KRUGOVI otkrila zbog čega se plašila Žarka Lauševića

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2024, 08:45

Zvezda serije KALKANSKI KRUGOVI otkrila zbog čega se plašila Žarka Lauševića

Mlada glumica Ivana Zečević otvoreno deli svoje iskustvo sa snimanja treće i poslednje sezone serije "Kalkanski krugovi", koja je nedavno stigla na male ekrane. 
Ivana ističe da je bila jako uzbuđena, ali i nervozna kada je saznala da će joj partner u seriji biti niko drugi do legendarni Žarko Laušević. Ipak, kako kaže, susret sa legendarnim glumcem je bio prekretnica u njenom profesionalnom putu.
" Tada sam se strašno uplašila, sve dok ga nije upoznala . Te probe i ceo proces su nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu", rekla je Ivana za Tanjug, otkrivajući da je srećom strah brzo zamenila uzbuđenjem i inspiracijom.
Foto: Firefly productions
Serija "Kalkanski...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.