Zvezda serije “CSI Miami” se skinula u Hrvatskoj, kad joj vidite telo i čujete KOLIKO ima godina, mislićete da se šalimo! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije “CSI Miami” se skinula u Hrvatskoj, kad joj vidite telo i čujete KOLIKO ima godina, mislićete da se šalimo! (FOTO)

Glumica i model Eva LaRue, na ovim prostorima najpoznatija po u seriji "CSI, Miami", pre nekoliko dana stigla je u Hrvatsku, a samo jedan dan bio joj je potreban da zapali primorje!

Printksin: Youtube/CBS

Lepa Eva skinula se na Hvaru, a pre nego što vam kažemo koje je godište pogledajte njene vrele fotografije i pokušajte sami da procenite...

Објава коју дели Eva LaRue (@imevalarue) дана 22. Јун 2017. у 6:02 PDT

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << дели Eva LaRue (@imevalarue) дана 23. Јун 2017. у 3:50 PDT

Објава коју дели Eva LaRue (@imevalarue) дана 23. Јун 2017. у 4:35 PDT

Okej... Eva ima punih 50 godina, i čist je dokaz kako žena i u ovim godinama može da izgleda. Naravno, uz kvalitetnu negu, ishranu i lep stil života.

Inače, Eva je u Hrvatsku stigla poslovno, ne privatno, i to zbog toga što je postala ambasador jednog hrvatskog brenda.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zvezda serije CSI Miami se skinula u Hrvatskoj Necete verovati kakvo telo ima sa 50 godina (FOTO)

Izvor: medio.rs, 24.Jun.2017

Američka glumica i model koju svi znamo po ulozi detektivke u poznatoj kiriminalističkoj seriji "CSI Miami", raspametila je sve slikama u bikiniju

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.