Zvanično potvrdili - Luna Đogani STIŽE u Šimanovce, poznato i KADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 01:01

Zvanično potvrdili - Luna Đogani STIŽE u Šimanovce, poznato i KADA

Ima i pojačanje.

Nova epizoda emisije "Amidži šou" emitovaće se na Pinku i ovog utorka, a publiku očekuje prava ekskluziva.

Po prvi put nakon rođenja ćerke, kod Ognjena Amidžića u studio stiže Luna Đogani, ali i njena majka Anabela Atijas.

Na zvaničnom profilu Amidži šou emisije osvanula je najava u kojoj se vidi da će Luna i Anabela biti gošće i one će ovom prilikom da odgovaraju na pitanja gledalaca u poznatom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << segmentu emisije "Pitanja ljudi sa Instagrama".

Podsetimo, rijaliti pobednica i influenserka Luna Đogani je nedavno otkrila detalje o svom majčinstvu, poslu i odnosu sa roditeljima Anabelom i Gagijem Đogaijem. Luna je tada istakla da uživa u ulozi majke i da joj je to prioritet u životu. Pohvalila se kako voli da provodi slobodne dane sa svojom porodicom, ističući da je to za nju najveće zadovoljstvo.

Srbija Danas/Instagram/amigshow/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.