Izvor: Svet, 03.Mar.2011, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Oprostila sam Lepi Lukić!!!

Svi koji su očekivali da u utorak uveče vide nastavak pljuvanja, vređanja i prozivki između Lepe Lukić i Zorice Marković od pre nekoliko meseci, bili su razočarani jer su se pevačice pomirile! Naime, pre dve večeri organizovana je žurka za učesnike rijalitija, na kojoj je gost bila Zorica Marković.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprostila sam Lepoj Lukić

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2011, 08:50

Palo još jedno estradno pomirenje, i to uživo. Naime, svi vi koji su pratili žurku na Dvoru, mogli su da vide kako su se folk pevačice Lepa Lukić i Zorica Marković u početku večeri distancirale jedna od druge, no kako su sati odmicali, tako je noć zbližila dojučerašnje (ne)prijateljice...”Nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.