Zorica Marković: Dosta mi je piletine, hoću matorog petla!

Izvor: Press, 02.Jun.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Dosta mi je piletine, hoću matorog petla!

Folk pevačica Zorica Marković raskinula je dugogodišnju vezu sa fudbalerom. Zorica poručuje da joj je dosta „piletine" i da će sada tražiti samo zrele muškarce!
- Imam utisak da ni sebi ne pripadam, a kamoli nekom drugom. Istina je da sam raskinula vezu sa fudbalerom, jer se u poslednje vreme nismo slagali najbolje. Odlučila sam da više nikog ne trpim, pa sam ga oterala u „pm"! Sad ću da nađem nekog dedu, koji „miriše" na preduzeće, i udaću se za njega! Sa bivšim dečkom živela sam dvesta na sat, sad mi je potreban mir pored čoveka koji zna šta hoće - kaže folkerka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica Marković: Dosta mi je piletine!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2010

Folk pevačica Zorica Marković raskinula je dugogodišnju vezu sa fudbalerom. Zorica poručuje da joj je dosta "piletine" i da će sada tražiti samo zrele muškarce, prenosi list "Press"..."Imam utisak da ni sebi ne pripadam, a kamoli nekom drugom. Istina je da sam raskinula vezu sa fudbalerom, jer...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.