Zorica Dukić bila na poligrafu, ali o OVIM DETALJIMA u vezi sa Gastozom NIJE SMELA DA GOVORI

Izvor: Svet, 14.Maj.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Dukić bila na poligrafu, ali o OVIM DETALJIMA u vezi sa Gastozom NIJE SMELA DA GOVORI

Kada je Zorica Dukić ušla u rijaliti njen odnos sa bivšim dečkom je bio idealan, onakav kakav bi mnoge devojke poželele.
Kako je vreme odmicalo tako je taj odnos postajao sve gori i gori da bi se na kraju pretvorio u brutalna vređanja i sa jedne i sa druge strane.
Zorica je otkrila da je bila na Poligrafu i dodala:
“Ja moram ovo da kažem, bila sam na Poligrafu i pitanja koja očekujete nećete čuti. Pitanje o udarcima dok smo bili u vezi Gastoz i ja nisu mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da budu postavljena iz zakonskih razloga.”

Tihomir Filipović je prokomentarisao izjavu Zorice Dukić.
“Buljavi ima mnogo sreće i ovaj put.”
 
SvetSvet
The post Zorica Dukić bila na poligrafu, ali o OVIM DETALJIMA u vezi sa Gastozom NIJE SMELA DA GOVORI appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zorica Dukić BILA NA POLIGRAFU I SVE OTKRILA: Gastoz je imao SREĆE ovaj put, ali isplivaće njegovo PRAVO LICE!

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2018, 00:35

Kada je Zorica Dukić ušla u rijaliti njen odnos sa bivšim dečkom je bio idealan, onakav kakav bi mnoge devojke poželele. Kako je vreme odmicalo tako je taj odnos postajao sve gori i gori da bi se na kraju pretvorio u brutalna vređanja i sa jedne i sa druge strane. Zorica je otkrila da je The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.