Zorica Brunclik za Kurir: Šaban je nekulturan, okreće glavu kad me vidi!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik za Kurir: Šaban je nekulturan, okreće glavu kad me vidi!

Puklo: Nemam vremena da se bavim Šaulićem jer uživam u ovome što mi se dešava. Na njegov rođendan nisam otišla jer nisam bila pozvana

Zorica Brunclik preokupirana je pripremama za koncert koji će održati 11. novembra u Kombank areni u Beogradu na kojem će s publikom i kolegama  proslaviti 40 godina veoma uspešne karijere.

Publiku očekuje pravi spektakl i dobar provod jer će čuti više od 80 Zoričinih hitova. Pored svih obaveza, pevačici nije teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da svake nedelje po nekoliko dana snima emisiju „Zvezde Granda“ i putuje po Evropi gde svakog vikenda nastupa. Ona je u intervjuu za Kurir otkrila detalje o spektaklu, svom braku, kao i o svađi s kumom Šabanom Šaulićem, s kojim opet ne govori.

Neguju odnos

KEMIŠ I JA IMAMO NAJSTABILNIJI BRAK

Kakav je vaš i Kemišov brak posle 29 godina?

- Miroljub i ja nemamo najlepši brak, ali imamo najstabilniji. Mi ga ne održavamo, već negujemo. Nas dvoje smo dve polovine o kojima uvek pričaju. I posle 29 godina braka mi imamo o čemu da pričamo. Kad sam na „Zvezdama Granda“, ne možemo često da se čujemo, pa Miroljub šalje Aci Lukasu poruke. Zahvalna sam Bogu što imam Kemiša.

Bivša suparnica

VESNA ZMIJANAC JE UVEK RADO VIĐEN GOST

Pojavila se informacija da će Vesna Zmijanac zapevati s vama?

- I ja sam to čula kad sam se vratila iz Pariza. Svi su dobrodošli. Pročitala sam da smo se tajno sastale u jednom hotelu. Šta ima mi tajno da se viđamo?

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zorica Brunclik: Nemam vremena da se bavim Šabanom

Izvor: Story, 20.Okt.2014

Zorica Brunclik preokupirana je pripremama za koncert koji će održati 11. novembra u Kombank areni u Beogradu na kojem će s publikom i kolegama proslaviti 40 godina veoma uspešne karijere...Zorica Brunclik, foto: Vladimir Šporčić..Publiku očekuje pravi spektakl i dobar provod jer će čuti više...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.