Zorannah u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorannah u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom? (FOTO)

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah navodno je u vezi sa fudbalerom Liverpula i reprezentacije Srbije Markom Grujićem. Kako piše "Srpski telegraf", njih dvoje kriju svoju navodnu romansu, a prema tvrdnjama zajedničkih prijatelja oni su u svakodnevnoj komunikaciji.

- Marko i Zorana se viđaju već nekoliko meseci... Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Posle nekoliko poruka su se videli i počeli romansu i od tada se viđaju s vremena na vreme... Zajedno su uglavnom kad on dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Srbiju ili kad dobije poziv za reprezentaciju - rekao je dobro obavešteni izvor.

Foto: Guliver/Nigel Roddis/Getty Images

Ni Zorannah, ni Marko Grujić nisu bili dostupni komentar, kako bi potvrdili ili demantovali ove navode.

(Telegraf.rs/izvor: "Srpski telegraf")

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.