Izvor: Scandal.rs, 03.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorannah: Žena uvek treba da deluje manje moćno, da manje zarađuje od muškaraca…

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah dala je intervju za novo izadnje časopisa “Bazar”, a jedna njena izjava izazvala je veliku pažnju. I to ona koja ima veze sa ženama i muškarcima. – Žena uvek treba da deluje manje moćno, da manje zarađuje od muškaraca i da joj muž bude glavna preokupacija. A na njemu jeda The post Zorannah: Žena uvek treba da deluje manje moćno, da manje zarađuje od muškaraca… appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

U zemlji u kojoj je svaka treća žena prebijena, Zoranina izjava nije samo glupa, već i opasna

Izvor: Luftika.rs, 03.Nov.2019

U prvih devet meseci ove godine u porodičnom nasilju ubijeno je 19 žena.. Prošle godine u porodičnom nasilju ubijeno je 30 žena.. U proteklih deset godina od nasilja je stradalo više od 350 žena.. Podaci pokazuju da je svaka treća žena u Srbiji prebijena ili je doživela neki od osnovnih oblika...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.