Zorana Pavić: Na mom grobu će pisati...

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2024, 10:42

Zorana Pavić: Na mom grobu će pisati...

Pevačica Zorana Pavić nema "dlake na jeziku" i rado odgovara na svaku temu, a u jednoj emisiji je čak ispričala šta će pisati na njenom grobu...

Zorana se naime dotakla aktuelnih tema iz medija, pa je priznala da je odlučila šta će jednog dana pisati na njenom grobu, a ta rečenica je iznenadila mnoge:

"To sam videla da je jedna mudra žena napisala, a ja neću da se kitim tuđim perjem. Kada umerm na mom grobu će pisati nije odustala, jer ja nikada ne odustajem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Od toga sam satkana i nepogrešivo znam šta je ono što me drži u životu." - rekla je Zorana Pavić.

Pevačica je još jednom istakla da se od samog početka karijere grčevitio bori za muziku koju izvodi i dodaje da joj nikada nije bila bitna popularnot kao nekim njenim kolegama sa estarde.

"Kako god da se završi ova moja priča, pisaće „Nije odustala“. Ne moram ja da budem mega popularna da bi se snalazila, ne moram ni da zarađujem mnogo da bi se snalazila. Postoje žene koje vole samo da budu popularne i aktuelne, pa ih ne zanima da li je model, pevačica ili rijaliti zvezda, ali ako ti je muzika suštinski važna ti onda gineš." – zaključila je Zorana Pavić.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.