Zolina majka ZAREŽALA na Miljanu: Bolje i da se drogira, nego da je s tobom u vezi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 14:44

Zolina majka ZAREŽALA na Miljanu: "Bolje i da se drogira, nego da je s tobom u vezi!"

Miljana je pravo nakon diskvalifikacije otrčala u Beč kod Lazara.

Miljana Kulić nakon što je napustila "Elitu" na kratko iskoristila je priliku da poseti bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, koji boravi u Beču otkako je izašao iz rijalitija.

Njihov susret nije protekao baš najbolje, te su se žestoko sukobili nakon čega je Nišlijka iznela šok tvrdnje o Zoli. Naime, ona je navela da koristi nedozvoljene supstance, te da bi njegova majka Bosa trebalo da mu pomogne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - poverila se Miljana Janjušu, te istakla da je mnogo zabrinuta za njega:

- Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva džointa od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča - pričala je Kulićeva nakon povratka u Belu kuću, a više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebala da reaguje i pomogne mu.

Zolin drug se sada oglasio i otkrio kako se Bosa oseća nakon optužbi i navoda sa se njen sin drogira.

- Gospođa Bosa ne da se nije zabrinula, nego se i smejala na to što ona lupa tamo po rijaltiju. Čak se i šalila sa Zolom da je bolje i da se drogira, nego da bude u vezi sa Miljanom. Šalu na stranu, najbolje je ovako kada su razdvojeni. Tada su svi najsrećniji i Miljanina porodica i Zolina majka, jer kad su zajedno, tada samo prave probleme - ispričao je za Republiku prijatelj bivšeg zadrugara.

Srbija Danas/Republika/prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.