Zola spreman da se pomiri sa Miljanom - postavljen je samo jedan uslov, preokret u odnosu sa Kulićevom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 15:58

Zola spreman da se pomiri sa Miljanom - postavljen je samo jedan uslov, preokret u odnosu sa Kulićevom

Šta će da kaže Marija?

Miljana Kulić se požalila Anđeli Šparavalo na ponašanje svojih bivših momaka, Nenada Macanovića Bebice i Lazara Čolića Zole.

U razgovoru sa Anđelom, Miljana je istakla da joj smeta što se njih dvojica i dalje bave njom i prave priču preko nje, umesto da se fokusiraju na svoje živote u Beloj kući.

 Kaže Nenad kao Zoli da ćemo mi biti zajedno, a on kaže kako ga boli prase(koje je Kulićeva bacila u jezero prole sezone). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije rekao neće, a on meni dobacuje, a ja se pravim luda, ne bih da mi prave klipove ili tako nešto, pravim se luda. Ne želim da mi se rijaliti svodi na Zolu i Bebicu. Mića je osudio Alibabu jer ne viđa dete, a Ivan koji ne viđa dete mu je najbolji prijatelj - rekla je Miljana.

Anđela je pokušala da uteši Miljanu i ubedi je da će na kraju sve biti u najboljem redu, ali Kulićeva bas i nije poverovala u njene reči podrške i nastavila je da tuguje i nervira se zbog problema koji su je zadesili tokom boravka u rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.