Zola se zaprepastio! Ne zna ko je otac deteta

Izvor: Svet, 22.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola se zaprepastio! Ne zna ko je otac deteta

Miljana Kulić saznala je da je, posle Bojana Tomovića, izvesni Mile kuvar iz Krčedina, navodno otac njenog deteta.
“Da li Miljana zna da se pojavio još 28, to je dečko pod imenom Mile, on je kuvar po zanimanju”, rekao je voditelj Milan.
“Donosio joj je cveće”, dobacila je Dalila.
“Ove priče su mi doku*čile! Mile je moj fan, ja apsolutno ništa nisam imala kod njih. On je bio kod nas kući, zvao je moju mamu, očigledno da hoće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se promoviše kao kuvar, molio me je da izbacujem slike i da izbacujem kako ja držim dijetu, jer je on kuvar. Dolazio je sa cvećem i čokoladama. On je zaljubljen u mene, on je posle nešto bio bolestan, gde sam ja imala potrebu, imao je tešku operaciju, imao je cistu na mozgu, jedva je ostao živ. Tada sam urgirala, zvala sam bolnice…”, priznala je Miljana, dok je Zola sve vreme držao pognutu glavu.
 

svetsvet
The post Zola se zaprepastio! Ne zna ko je otac deteta appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.