Zola otkazao večerašnji ulazak u Elitu? Oglasio se i potvrdio da ne ulazi u najgledaniji rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 21:00

Zola otkazao večerašnji ulazak u Elitu? Oglasio se i potvrdio da ne ulazi u najgledaniji rijaliti

Svi su očekivali da ga vide.

Danas se u medijim a i među fan grupama Elite spekulisalo da u najgledaniji rijaliti ulazi Čazar Čolić Zola. Smatra se da će on biti pun pogodak u ljubavnom trouglu koji sačinjavaju Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić. Zola tvrdi da ne želi da se miri sa popularnom Miksi, ali svi znamo da su njegove inhibicije vrlo slabe kada je reč o ljubavi.

Sa druge strane, Zolin ulazak bi najteže pao Mariji Kulić jer ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne podnosi svog nesuđenog zeta a ovih dana je potvrdila da je veoma ponosna na ćerkino učešće u eliti i da se sjajno drži u rijaliti iako su, kako ona tvrdi, svi protiv nje.

Ipak, nekoliko sati pred ubacivanje oglasiio se Lazar Čolić Zola na svom zvaničnom Instagram nalogu.

On je negirao da ulazi danas u Elitu.

-  Ljudi, ne ulazim ja večeras, ne znam ko ulazi... - napisao je Zola

Odmah su krenule spekulacije da Zola blefira i da ne želi da se sazna ranije već da njegov ulazak u Šimanovce bude spektakular. Sa druge strane, pojedini članovi fan grupa počeli su da nagađaju da je Zolin ulazak otkazan zbog, navodnog razmomilaženja u visini honorara. Svi znaju da je Zola opasan pregovarač i da je imao mnogo veće honorare u prethodnim sezonama čak i od Filipa Cara.

Zola je prokomentarisao Miljanu Kulić i nejn, navodni, snimak gde je bila intimna sa četvoricom.

- Mnogo sam se potresao jer ja nisam taj lik, koji bi takve stvari koristio sa bilo kojom devojkom. Ne bih sebi u životu mogao da dozvolim to. Miljana to sada koristi kao "vadilicu" kako bi se iščupala iz svega toga. Njoj se taj snimak desio jer je malo više popila i ko zna sa kim je završila i šta se sve desilo - istakao je Lazar za Pink.rs.

Zola je gostovao u jednoj emisiji na Red televiziji gde se osvrnuo na ponašanje svog prijatelja Marka Janjuševića Janjuša u Eliti:

- Ja ne mogu da verujem kako Janjuš ima onoliku samokontrolu i da se može suzdržati, skidam mu kapu. Ako on izdrži do kraja rijalitija da ne bude sa Aneli, napraviću jednu opkladu. Ja garantujem da neće moći idržati iako bih ja to voleo jer mi je mnogo jači kada je sam u rijalitiju. I bez ovoga je previše interesantan i njegov humor je specifičan. Ja znam kako izgleda kada se Janjuš zaljubi - rekao je Zola pa dodao:

- Možda se može desiti ako uđe u vezu da ga neko isprovocira, pa da napusti rijaliti, ali od ovog konkretno odnosa on neće bežati. Po onome što ja vidim na klipovima, neće moći da se suzdrži, iako mnogi govore da je sve samo rijaliti priča - zaključio je Zola.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.