Zola mi se SKROZ SVIĐA Milenino svedočenje promeniće tok rijalitija - Dešava joj se CENTRIFUGA EMOCIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 03:57

"Zola mi se SKROZ SVIĐA" Milenino svedočenje promeniće tok rijalitija - Dešava joj se CENTRIFUGA EMOCIJA

"Apsolutno mi je jasno šta znače ti emotivni lomovi!"

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milenu Kačavendu u Šiša baru.

Kuma "nacionale" je u svom stilu progovorila na sve vruće teme.

- Zola mi je baš simpatikus, kul je za sada. Ozbiljan je komentator, svđa mi se skroz. Mislim da Miljana zaista boluje, ona već dugo živi ovde, praktično joj se život svodi na rijaliti i sad su tu dva momka njena. Dozivala je Zolu itekako, rekla je da za odnos nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šanse, ali da bi volela da se druži. Imale smo dva razgovora. Apsolutno mi je jasno šta znače ti emotivni lomovi. Njoj se sad dešava centrfuga, upala je u frku, šta sad - rekla je Milena činjenicu koja bi mogla da promeni tok rijalitija.

- Ti i Lejdi Di nikad u većem ratu, zbog čega je toliki animozitet - pitao je Darko.

- Mislim da je itekako kvarna, bila je prvo tiha i povučena. Sama se ona izjasnila da joj se Samir sviđa, ispade da baba metla frajere, a one se nerviraju. Lejdi mi nije klinka da bi išla sa jednog na drugog. Ona je ober kvarna - rekla je Milena.

- Kakav ti je Lakić? - pitao je Darko

- Nisam ja neko ko mrsi mu*a oko duda. Bojana mi je alka profesionalka, glavna FBI žena. Meni treba određen period da nekoga sažvaćem i ispljunem, Bojana mi je sad komična, Lakića sam isto sažvakala ima neke tikove - rekla je Milena.

- Zbog čega ne voliš Danku, čak si i iznela sumnje u njenju vezu sa Viktorom Troickim - rekao je Darko.

- Svi bi je prihvatili, ali ima to nešto nametljivo, pa se sad i ona ućutala. Lepo je rekla da je ne zanimaju veze, a onda kaže šta da radi što je najlepša u kući. Zašto taj stav, ko ti drma kavez - rekla je Milena, pa se osvrnula na Samira:.

- Bio je malo zbunjen što sam se distancirala, mnogo ga gotivim. Sad je našao žicu da se sam sa sobom zeza - rekla je ona.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.