Zola i Ana Ćurčić zajedno u podršci operisanom zadrugaru: Svi se ujedinjuju da mu pomognu dok je u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 23:04

Zola i Ana Ćurčić zajedno u podršci operisanom zadrugaru: Svi se ujedinjuju da mu pomognu dok je u bolnici

Bio je njihov cimer u rijalitiju, sada jasno dali do znanja da su uz njega.

Jedan od omiljenih bivših zadrugara Nenad Lazić Neca odlučio je da nakon učešća u "Zadrugi 6" u potpunosti promeni svoj život. On je prvo u oktobru upisao državni Fakultet političkih nauka a sada je odlučio da se podvrgne operaciji želuca kako bi izgubio višak kilograma i time popravio kvalitet sopstvenog života. Ovaj medicinski zahvat će odraditi u Turskoj.

Operacija, naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u potpunosti bezbedan jer se svi sećamo kroz kakav je pakao prošla Miljana Kulić, ali i njena porodica, nakon povratka iz Turske kada joj je pozlilo i završila u Kliničkom centru Srbije gde su se lekari borili i izborili se za njen život.

Neca je objavio sliku nakon operacije i napsiao kako se oseća.

- Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće, nije mi teško! Malo mi je muka i boli me stomak. Anestezija još deluje. Biće sve okej. Volim vas  - stoji u objavi.

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Na slici Neca tužnog pogleda gleda u objektiv nakon operacije. Na licu se vidi da mu nije svejedno.

Mnogi bivši zadrugari su odmah pružili podršku svom nekadašnjem cimeru i poslali mu srce na ovoj društvenoj mreži.

Među njima su to sada i Lazar Čolić Zola, Ana Spasojević, Sanja Grujić, kao i Ana Ćurčić sa kojom je Neca bio posebno blizak tokom rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.