Zola BEŽI IZ ELITE - Čolić pao pod pritiskom, a onda usledilo javno PRIZNANJE: Miljana Kulić takođe ODLAZI s njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 21:29

Zola BEŽI IZ "ELITE" - Čolić pao pod pritiskom, a onda usledilo javno PRIZNANJE: Miljana Kulić takođe ODLAZI s njim

Zola i Miljana se ne smiruju, a njihov sukob došao je do kulminacije još sinoć. Čolić više ne može da se nosi s pritiskom i provokacijama Kulićeve, pa se poverio ostalim ukućanima šta će preduzeti po izlasku iz rijalitija.

Lazar Čolić Zola je posledjih dana u žestokom okršaju sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić.

Strasti između njih dvoje se ne smiruju, a sada je Zola otkrio nešto što je iznenadilo njegove cimere.

Naime, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u dvorištu sedeo sa Markom Janjuševićem Janjušom i Aleksom Erskim, koji se nedavno uselio na imanje u Šimanovcima.

Povela se priča o tome šta će nadalje biti sa Kulićevom i Zolom.

- Ne mogu da ne brinem jer jednostavno i ona treba da stane i da to ne radi - rekao je Janjuš.

- Nemam više problema s njom, ona će izaći svakako kad ja izađem za deset dana - rekao je Zola.

Podsetimo, Čolić je pre svega dva dana imao brutalan sukob sa Miljanom nakon čega se i obratio produkciji.

- Neka mi cela porodica umre ako sam joj lošu reč rekao, tako da znate ja više ovde ne mogu da učestvujem. Ne daj Bože da ne napravim neki haos, najpametnije je da me pustite na lep način, ako je iko normalan razumeće da ne mogu da učestvujem pod ovakvim okolnostima - rekao je Zola vidno besan.

Podsetimo, nakon toga se oglasila i Marija Kulić koja se javno obratila:

To će tako i da bude dok jedan ne izađe. Oni su po peti put zvali i jedno i drugo da budu u istom prostoru. Tu niko neće da popusti. Samo je trebalo da im iznesu stvari i da šetaju u bademantilima i po jedna jakna, tri para donjeg veša, čarape i papuče. Kada znaju da su kao rogovi u vreći, zašto zovu oboje? Povono ona vidi da sam u pravu kada sam joj rekla da ne ide jer ulazi on. Niti će ona nekog da posluša. Sada će oko 10. januara ona sigurno da izađe, da mi se smiri više glava, pa neka radi onda on šta hoće. Mi ćemo se baviti pametnijim poslovima - napisala je Marija.

Tada je Miljana Zoli uništila ostatak stvari zbog čega je kažnjena mesečnim honorarom. Zola se potom sakrio od Kulićeve u studiju "Amnezije", a kad je ona saznala gde je, počela je da razvaljuje vrata.

Obezbeđenje ju je sklonilo, a Miljana je počela da iznosi lažne optužbe na njihov račun, što je zgrozilo publiku.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.