Znate ono kad nastupi ZLO? Jelena Bačić doživela nezgodu, HITNO HOSPITALIZOVANA: Evo u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 10:07

"Znate ono kad nastupi ZLO?" Jelena Bačić doživela nezgodu, HITNO HOSPITALIZOVANA: Evo u kakvom je stanju

Voditeljki sledi dug oporavak!

Jelena Bačić Alimpić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se jasno vidi da joj je ruka u zavojima.

Fotografija je izazvala burnu i emotivnu rekciju javnosti.

- Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza - napisala je Jelena kao opis svoje fotografije.

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic)

- Znate one glupe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa, eto! Ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da "nunam" svoju unuku za Vaskrs a ne znam još da li ću se u subotu operisati - obrazložila je voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.