Znate li ko je ovo? Pevačica uz nove pesme promoviše i novi stajling!

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li ko je ovo? Pevačica uz nove pesme promoviše i novi stajling!

 
Dugo najavljivane nove pesme Maje Berović, uskoro će ugledati svetlost dana. Iako je bilo planirano da ceo album izda u septembru, ona će, ipak, prvo izbaciti dva singla, pa tek posle nekoliko dana i novi CD.
Kako je promociju prošlog diska imala u emisiji kod Ognjena Amidžića, Maja i njena ekipa veruju da joj je Amidža taličan, pa će i premijera pesama „Čime me to drogiraš“ i „Dečko za provod“ biti upravo u njegovoj emisiji.
Međutim, ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je nama zapalo za oko je činjenica da će Maja sa novim pesmama izgledati potpuno drugačije. Reklo bi se da uz novu pesmu ide obavezno i novi stajling, sa kojim izgleda bolje, lepše i dosta svežije.
Na vama je da nam kažete kako vam se dopada njen novi “look”?

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Life Content, Slaviša Stojanović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.