Znate ga kao večitog neženju, ali to NIJE ISTINA: Već je bio u braku, a na venčanju mu je kumovao ŽARKO LAUŠEVIĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate ga kao večitog neženju, ali to NIJE ISTINA: Već je bio u braku, a na venčanju mu je kumovao ŽARKO LAUŠEVIĆ

U javnosti je poznat kao večiti neženja, ali to, kako ćaršija bruji, nije istina.

U pitanju je Milutin Mima Karadžić koji je davne 1992. godine, kako su više puta navodili mediji, sklopio brak sa izvesnom Sunčicom.

Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci venčali su se u Beogradu, 21. novembra na dan glumčeve krsne slave Aranđelovdan.

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a kako mediji pišu, mladoženja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Mima i Sunčica su se ubrzo razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. On nikada nije govorio o tom braku.

- Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim pre dvadeset godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana.

- Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio - govorio je on u intervjuima, ne pominjući da je bio oženjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.