Znamo je kao SMERNU ŠTREBERKU iz serije, ali na Instagramu... Providne bluze, minići, grudi - čak i majka ju je opominjala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 21:26

Znamo je kao SMERNU ŠTREBERKU iz serije, ali na Instagramu... Providne bluze, minići, grudi - čak i majka ju je opominjala (FOTO)

Mnogi je ne zamišljaju na ovaj način.

Mladu glumicu Ariel Vinter (22) znamo pre svega kao zvezdu popularne humorističke serije "Moderna porodica", u kojoj glumi smernu štreberku Aleks Danfi.

Na osnovu lika koji tumači mnogi ne bi naslutili da Ariel ume da bude itekako provokativna.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Mar 9, 2020 at 6:34am PDT

Ipak, sasvim drugačija slika stiče se kada se baci pogled na njen Instagram profil. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tamo možete zateći Ariel i u providnim majicama, minićima, pa čak i više razgolićenu.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Jan 9, 2020 at 10:28am PST

Čak i mjena majka Kristal svojevremeno je javno rekla da bi volela da njena ćerka prestane toliko izazovno da se oblači, no mlada glumica nije rešila da je posluša.

Još slika sa njenog Instagrama pogledajte u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.