Znam da to nije moguće, ali želim... Oglasio se Vuk Mob nakon vesti da je raskinuo sa Tijanom Em

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 22:35

"Znam da to nije moguće, ali želim..." Oglasio se Vuk Mob nakon vesti da je raskinuo sa Tijanom Em

Reper je bio kratak, ali veoma jasan.

Danas je kao bomba odjeknula vest da su reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, i pevačica Tijana Milentijević (Tijana Em) raskinuli vezu koju su nedavno obelodanili.

Cela drama krenula je zbog toga što je Vuk uklonio zajedničku sliku sa Instagram profila, a reper se sada oglasio i demantovao da su raskinuli.

- Nemam komentar, hoću da držim privatni život privatnim, znam da to nije moguće, ali opet želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko toliko da ga držim privatnim. Ljudi odmah pišu to zato što sam sklonio sliku. To su gluposti, slika k'o slika. Tijana i ja smo super - istakao je Vuk za Telegraf.

Podsetimo, naša redakcija kontaktirala je danas pevačicu ovim povodom, međutim, iz njenog tima su poručili da nemaju nikakav komentar:

- Nemamo komentar radimo na promociji nove pesme "Nova religija" - poručio je tim Tijane Em.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.