Znam da ćeš biti najbolji tata Nadica Ademov i suprug pre mesec dana dobili ćerku, sada imaju još razloga za sreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:50

"Znam da ćeš biti najbolji tata" Nadica Ademov i suprug pre mesec dana dobili ćerku, sada imaju još razloga za sreću

Za pevačicinog supruga Damira kažu da je milioner, te da Nadicu čuva kao malo vode na dlanu.

Pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu Melinu.

Nadica i njen suprug Damir svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a nakon što su krajem prošlog meseca proslavili rođenje ćerke, par je imao još nekoliko razloga za slavlje.

Naime, prvo im je bila godišnjica veze, zatim Nadičin rođendan, a sada je na red došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se proslavi i Damirov rođendan. Nadica je suprugu rođendan čestitala javno, putem Instagrama, i to u ime njihove tek rođene ćerke Meline.

- Tata, srećan ti rođendan. Znam da ćeš biti najbolji tata na svetu i srećna sam što si baš ti moj tata. Želim ti zdravlja najviše, a ja ću ti dati sve ostalo, najviše ljubavi... Voli te tvoja Melina - piše u emotivnoj objavi i pored stoji slovo D kao Damir.

Podsetimo, pevačica Nadica Ademov je dobila dete sa biznismenom Damirom iz Nemačke, sa kojim se zabavlja oko tri godine.

Pisalo se o tome da je misteriozni muškarac miloner i da Nadicu čuva kao malo vode na dlanu, a nedavno joj je poklonio i skupoceni automobil marke Porše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.