Zna se ko je najvažniji: Kim Kardašijan “isekla” ćerku sa fotke na Instagramu!

Izvor: Svet, 15.Dec.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se ko je najvažniji: Kim Kardašijan “isekla” ćerku sa fotke na Instagramu!

Izgleda da se Kim Kardašijan uplašila da njena ćerkica Nort Vest privlači više pažnje od svoje slavne mame, pa je odlučila da je “iseče” sa fotografije koju je objavila na Instagramu.
Rijaliti zvezda objavila je juče seriju selfija na svom profilu, a na jednom od njih jasno se vidi da je fotografija “isečena” preko lica njene mezimice.
Inače, fotografije su nastale tokom njihove posete Stejples centru u Los Anđelesu, gde su Kim i Nort gledale šou “Disney >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << On Ice”. Pridružili su im se i petogodišnji Mejson i dvogodišnja Penelopi, deca Kimine sestre Kortni, koje ona čuva pošto je njihova mama juče na svet donela sina.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.