Zmajeva je tuga pregolema: Hoću da se razvedem, nije mi dala.! (video)

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmajeva je tuga pregolema: Hoću da se razvedem, nije mi dala.! (video)

Zmaj od Šipova skočio je u sred večerašnjeg programa i objavio da želi da podnese razvod braka od Vesne Rivas sa kojom se juče venčao. Njegove razloge sigurno već možete pretpostaviti, u pitanju je to što nije zadovoljan seksualnim aktivnostima između njega i supruge.
“Nije izvršila svoje obaveze, nije mi dala. Ja sam čovek kao pastuv i ona je to znala. Znala je da moram da imam 6-7 orgazama mesečno, ali nju to ne zanima.
OVDE možete pogledati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako je izgledala svdba Zmaja i Vesne!
Ako je trebala tako, trebala je naći čoveka od 60 godina koji ne može, a ne čoveka koji može najbolje na Balkanu. Ne može da laže da je dobila menstruaciju a kada sam tražio da dokaže, nije htela”, rekao je on i time uvredio Eru koji je dodao:
“Slušaj bre, nisi smeo pomenuti te od 60 godina, ja imam 68 i još sam hiperaktivan.”
A ako ste propustili scene iz prve bračne noći, to možete učiniti OVDE!
Ništa od ovoga nije omelo Zmaja, nastavio je da se dere i da navodi razloge zbog čega želi razvod braka.
“Nisam imao sa njom seksualnu konotaciju, zbog toga je ostavljam. Evo, ja podnosim razvod braka da ne bi moj momački obraz ocrnila. Oženio sam se jer sam mesecima seksualno ugrožen mesecima, produkcija nam je dala i sobu i sve, ali nisam izabrao devojku. U mene se penis dig’o, hoće zid da probije. Ja kažem daj, ona kaže da joj udelim kompliment. Žena koja se ne da je**ti”, ne može da se uda za mene”, zaključio je Zmaj.
Svoje mišljenje iznela je i Vesna Rivas.
“On mene prisiljava na seks pred kamerama, što sigurno neće biti. Žao mi je što sam pristala na brak sa ovakvom osobom, a zamolila bih da produkcija dođe ili dovede nekog lekara da popriča sa ovim čovekom”, rekla je ona.


Zmaj trazi razvod!!
Posted by Rijaliti 2015 on Tuesday, September 15, 2015

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.