Zmaj pobesneo hoće da beži iz “kaveza”: Nema seksa, a nema ni publike (video)

Izvor: Svet, 26.Apr.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj pobesneo hoće da beži iz “kaveza”: Nema seksa, a nema ni publike (video)

Otkako je izašao iz vile Parova, Zmaj od Šipova nikako ne može da dođe do izražaja, te iako je zatvoren u jednoj prostoriji sa pet žena, očigledno mu  nikako ne prija, jer ne može da imam nikakv fizički kontakt sa njima. Kako dani prolaze, Iliji sve više smeta ovakva situacija, te bi najviše voleo da se vrati u vilu, kako bi ponovo imao svoju slobodu. Potez produkcije televizije Happy očigledno nije uspeo da zadovolji čuvenog Zmaja, koji je sinoć naprosto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “poludeo”.
Besan je šetkao po kući, terao žene na spavanje, kako bi mogao na miru da razmisli o svemu, a u jednom momentu ponovo se odlučio i na štrajk, jer produkcija nije ispunila njegove zahteve. Da li će se Ilija pridružiti ostalim takmičarima i nastaviti tamo gde je stao, saznaćemo uskoro.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.