Zmaj od Šipova napravio novi skandal - upao u kuću Miljane Kulić! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova napravio novi skandal - upao u kuću Miljane Kulić! VIDEO

Zmaj od Šipova ne prestaje sa skandalima, te je novi napravio kada je iznenada usred noći upao u kuću Miljane Kulić u Nišu.

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova nastavio je da privlači pažnju javnosti, a novi haos izbio je kada je odlučio da poseti Miljanu Kulić u njenom rodnom gradu. I ništa tu ne bi bilo toliko staršno, da se njegova poseta nije dogodila usred noći:  "Ilija je iznenada došao kod nas, niko ga nije očekivao. Bilo je rano ujutro kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je stigao, a naša kuća je stalno otključana pa je slobodno ušao i počeo da nas budi. Vikao je iz sveg glasa i zvao mog oca: "Sićo, Sićo ja sam došao kod vas, probudi se!" Mama i tata su bili u šoku, uplašili su se jer su mislili da je neki provalnik", izjavila je Miljana za Kurir.

Zmaj je nedavno i na jednom koncertu napravio haos kada se popeo na binu sa koje su ga jedva skinuli. Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.