Zločin je POKRIVATI IH, BLAGO TVOM MUŽU: Kad je prošetala DEKOLTE DO PUPKA, sve ostale mogle su da se spakuju i odu kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločin je POKRIVATI IH, BLAGO TVOM MUŽU: Kad je prošetala DEKOLTE DO PUPKA, sve ostale mogle su da se spakuju i odu kući

Sve gledaju samo u nju!

Selma Hajek (53) okupirala je crveni tepih na dodeli Zlatnih globus, a sve zahvaljujući bujnom dekoleteu.

U dugoj "Gucci" haljini Selma je izgledala fenomenalno, ali nijedan akssesoar nije mogao da privuče više pažnje od bujnog dekoltea.

Kada je Selma pokazala čime raspolaže, svi ostali mogli su da se spakuju i odu kući, komentarišu ljudi na društvenim mrežama.

Društvene mreže gore zbog njenog dekoltea, a komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su "Selma, sestro, vrediš milijardu!", "Nije mi jasno kako sa toliko godina ima ovakve grudi", "Blago njenom mužu", "Selma, zločin je pokrivati ove grudi".

A šta vi kažete? Previše ili primereno situaciji?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.