Život u skrivanju te ne čini MANJE GEJOM NEGO ŠTO JESI! Kija zagrmela nakon Slobinog udara na pripadnike LGBTQ populacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 18:29

"Život u skrivanju te ne čini MANJE GEJOM NEGO ŠTO JESI!" Kija zagrmela nakon Slobinog udara na pripadnike LGBTQ populacije

Kockareva samo priznaje ljubav i slobodu!

Bivši takmičar "Zadruge" i pevač Slobodan Sloba Radanović širio je svoje transfobične stavove putem društvene mreže Instagram prethodnih dana, pozivajući se na porodične vrednosti, a osobe koje su mimo tradicionalnih rodnih definicija etiketirao je kao psihički obolele.

- Ovo nije širenje mržnje prema nečemu što u stvari ne postoji, nego širenje ljubavi prema porodici i svemu normalnom - istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sloba, koji će gotovo svakom gledaocu rijalitija "Zadruga" ostati u sećanju po tome kako je varao svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar pred milionskim auditorijumom.

Očito da pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", poznata voditeljka i bivša Radanovićeva supruga nije mogla da ostane imuna na širenje mržnje, pa se kao poznata borkinja za ljudska prava, oglasila ovim povodom na društvenoj mreži  Instagram.

- Život u skrivanju te ne čini manje gejom nego što jesi - napisala je Kockareva uz emotikone mlade, mladoženje i prstena, dok je u pozadini odzvanjala numeru Tejlor Svift "You Need To Calm Down".

Kija je takođe svim pripadnicima LGBTQ populacije čestitala predstojeći Prajd.

Da je Kockareva ovu objavu uputila bivšem suprugu zaključili su korisnici društvene mreže Tviter (pogledaj klikom OVDE), a ona se ovim povodom dalje nije oglašavala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.