Život pod istim krovom: Sajko i Milica spremni za brak!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život pod istim krovom: Sajko i Milica spremni za brak!

naslov: 
Život pod istim krovom: Sajko i Milica spremni za brak!



excerpt: 
Pevač Nikola Sarić Sajko i njegova devojka, koreografkinja Milica Cerović, započeli su zajednički život...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Pevač Nikola Sarić Sajko i njegova devojka, koreografkinja Milica Cerović, započeli su zajednički život. Njih dvoje su pre manje od mesec dana iznajmili dvosoban stan u samom centru Beograda. Nakon dve i po godine zabavljanja, rešili su da isprobaju život udvoje i vide kako će se slagati kad sve dele napola.
"Dugo su to planirali, ali su tek sad realizovali. Iako oboje tvrde da još uvek neće stati na ludi kamen, ovakav postupak mnogo govori. E, sad, videće kako će se slagati. Ali, oni se već veoma dobro poznaju, tako da život udvoje neće mnogo toga promeniti u njihovom slučaju", tvrdi njihov prijatelj.
Iako su novinari pokušali i od Sajka da dobiju komentar, mlađani muzičar nije se javljao na telefon. A možda je bio zauzet pripremanjem ručka...



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.