Život Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama!

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2024, 18:56

Život Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama!

Život glumca Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama i gubicima, a on je uprkos tome uspeo da pronađe snagu da hrabro korača dalje.
Glumac Džon Travolta je suočen s dubokim tragedijama koje su ostavile trajni trag u njegovom životu. Prvo je izgubio svoju prvu ljubav, Dijanu Hajland, zatim je doživeo gubitak sina, a nakon 13 godina od teškog gubitka, izgubio je i svoju suprugu, Keli Preston.
Iako je suočen s tim neizmernim bolom, Travolta je uspeo da pronađe snagu da hrabro korača dalje, brinući se za svoju decu i čuvajući uspomenu na svoje voljene.
Na svom Instagram profilu nedavno je podelio fotografiju s emotivnom porukom posvećenom sinu Džetu, koji bi sada imao 32 godine....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.