Zima/Proleće: Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama!

Izvor: Svet plus, 14.Feb.2020, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zima/Proleće: Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama!

Modni saveti za prelaz Zima/Proleće! Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama! Neku garderobu zaista ne treba da sklanjate iz ormana sve dok dobro ne otopli, možda čak do sredine proleća.

Ako i vi želite da budete skladno odeveni a da ne trošite svakog jutra mnog vremena na smišljanje novih kombinacija, evo saveta kako da zimske odevne predmete prilagodite prelaznoj sezoni.

Neku garderobu zaista ne treba da sklanjate iz ormana sve dok dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ne otopli, možda čak do sredine proleća. 

Za početak, ostavite sve varijante koje kombinuju braon i crnu boju, naročito ako je reč o "kamel" ili "konjak" nijansama.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.