Izvor: Svet, 31.Mar.2011, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Todorović snimio spot sa grupom “Skroz”

Grupa "Skroz" iz BIH je proteklih dana vredno radila na snimanju spota za novu pesmu "Amerikanac", koji će svoju premijeru doživeti krajem aprila. Ali, u spotu glumi i jedan od najpoznatijih domaćih glumaca, Srđan Todorović – Žika. Dobro znamo da Žika sem glume ima i drugu ljubav, a to je muzika, nekadašnji je član kultne grupe EKV. Frontmen grupe "Skroz", Adnan Šaran ističe kako je do saradnje s poznatim beogradskim glumcem došlo na veoma jednostavan način.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Srđan Todorovic glumi u novom spotu grupe Skroz

Izvor: Blic, 01.Apr.2011, 01:40

SARAJEVO - Poznati srpski glumac Srđan Todorović iskoristio je prve sunčane dane proleća da bi sa sarajevskim bendom „Skroz“ snimio spot za novu pesmu "Amerikanac", koji će svoju premijeru doživeti krajem aprila...Frontmen grupe Skroz Adnan Šaran objašnjava kako je do saradnje s poznatim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.