Žigolo od Šipova: Zmaj se hvali da su ga žene plaćale

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigolo od Šipova: Zmaj se hvali da su ga žene plaćale

Zmaj od Šipova predložio je Nataši Šaviji da se udruže kako bi pobedili i podelili novac od prve nagrade. Međutim, dok su pregovarali, Zmaj je otkrio i neke svoje tajne o kojima nikada nije pričao.
Naime, Šavija je posle buđenja ponovo igrala pred kamerama i pozirajući zavodila prisutne u kupatilu, što radi svako jutro.
Ovog puta, tome je prisustvovao Zmaj koji je gledao dok se ona mazala kremom i otkrio: “Znaš li ti da sam ja imao žene, koje su se viđale >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << samnom, a donosile mi novac koji su uzimali od gazdi imanja kod kojih su radili”.
“Ti si žigolo”, provocirala ga je Nataša i dodala:
“Idi opet kod tih žena, ako ne pobediš.”
Međutim, on je imao drugu ideju.
“Predlažem da se ti i Zmajić udružite. Lako ćemo podeliti novac”, izneo je Zmaj svoj lukavi plan.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Žigolo od Šipova: Zmaj se hvali da su ga žene plaćale

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Zmaj od Šipova predložio je Nataši Šaviji da se udruže kako bi pobedili i podelili novac od prve nagrade. Međutim, dok su pregovarali, Zmaj je otkrio i neke svoje tajne o kojima nikada nije pričao...Naime, Šavija je posle buđenja ponovo igrala pred kamerama i pozirajući zavodila prisutne u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.