Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoka svađa između Lune i Nadežde!

Tokom večeri zadrugari su glasali koji zadrugar treba da ponese titulu materijaliste. Većina njih je bila mišljenja da je to Branislav Radonić Brendon, ali Nadežda Biljić je smatrala da je to ipak Maja Marinković. Njenom mišljenju se suprotstavila Luna Đogani. – Po mom mišljenju materijalista je Maja. Mi smo ušle u sukob jer sam ja The post Žestoka svađa između Lune i Nadežde! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI KOJE NISTE VIDELI! Adam pao u nesvest, Luna POVRAĆA od STRESA!

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2018, 16:15

Zadrugari su danas jedni drugima davali razne titule, a Nadeždu Biljić pogodila je to što je izglasana za zlonamernu osobu. Ona je prvo to zamerila Mariji Kulić, a onda je ušla u raspravu sa Adamom Đoganijem. Svađa je ubrzo eskalirala, počeli su da nasrću jedno na drugo, pa je obezbeđenje reagovalo,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.