Žestok SUKOB Anđela i Dejana Dragojevića - Zbog Anite nastao HAOS: Spremna si na SVE da pobediš...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 02:05

Žestok SUKOB Anđela i Dejana Dragojevića - Zbog Anite nastao HAOS: "Spremna si na SVE da pobediš..."

Poršelina otvorila je nastup, a onda joj se priključila i Anita, dok je Anđelo stajao uz njih. Kasnije je Ranković ušao u direktan sukob sa Anđelom.

Četvrti nastup na večerašnjoj "Elitoviziji" bio je nastup Anđele Rankovića, Anite Stanojlović Slađe Lazić Poršeline. Njih troje su se predstavili pesmom Ane Nikolić i Nikolije "Milion dolara".

Nakon izvedbe žiri je dao mišljenje o njima, a Dejan Dragojević ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i u sukob sa Anđelom.

 - Od ovog može da se rikne, ljudi, nemojte ovo da mi radite. Posle ovoga Onlifans i to je to - rekao je Dejan Milićević.

- Ja sam ove sezone ušao i ja znam da imam šta da pokažem, to što se nađem u nekom ljubavnom odnosu i to što je aktuelnije od onoga što imam da kažem, to je prva stvar. Druga stvar, i ti si prošao isto, grešio si sa ženama - rekao je Anđelo.

- Ne slažem se da je korak unazad, prošlo je tri nedelje, svideli smo se jedno drugom. Da li ću se ja zaljubiti u nju ili u neku petu, to ne možemo da znamo - rekao je Ranković.

- Danas je izašao snimak i govorila si da ćeš ti da pobediš, kada te je ta devojka pitala, rekla si da radiš sve da bi pobedila. Svake sezone isto radi, stane bez majice, skoro je isto građen kao Matora...Našla si način da prodefiluješ, bilo ti je lepo jer si sebi namestila neko mesto. Ti si neko ko je to prihvatio, ne srcem, nego glavom. Otišla si kod mog polu zeta, imam celog, ali igra Plejstejšn, ne može da gleda. Anđela je osoba koja mora da pita mamu da li može da spava s tobom. Anđelo je ušao u petu sezonu i plakao je i molio je Matoru za oproštaj zbog onoga što je uradio sa Sanjom - rekao je Dragojević.

- Ti si rekao da ti ni mama ni ujko nisu bili za vezu sa Teodorom, a pre neki dan si je izvređao. Ja mogu ruku da dam da ovo njega izjeda. Ti kad uđeš u rijaliti ti se izdeformišeš. Ti se od akademik momka pretvoriš u nešto loše - rekao je Dejan.

- Ne kapiram, uopšte mi nije jasno, deformišeš se zbog toga što se smuvaš s devojkom s kojom ima hemije - rekao je Anđelo.

- Dejane, ti si podržavao moj i Jovanin odnos, a mene je ona iz kombinacije oženila. O čemu pričamo mi ovde - pitala je Anita.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žestok SUKOB Anđela i Dejana Dragojevića U EMISIJI UŽIVO - Zbog Anite nastao haos: "Spremna si na sve da pobediš"

Izvor: Blic, 30.Dec.2023

Sinoć se održalo muzičko takmičenje "Elitovizija", Dejan Dragojević je bio član stručnog žirija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.