Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zerina napustila Parove!

Danas je vilu parova napustila Zerina! Kako je Nikola objasnio ona je morala da ode iz Parova na operaciju jer ima zdravstvenih problema: “Ljubav moja, ja neću da plačem, ja ću biti jak i želim joj da bude što pre uz nas”, rekao je Nikola Lakić koji kaže da mu je to bio jak udarac, The post Zerina napustila Parove! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOK I NEVERICA! Zerina napustila “Parove”, Nikola joj uputio srceparajuću poruku!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 09:33

U emisiji "Upoznajte Parove" voditeljka iz vile Anamarija Džambazov saopštila je veoma tužnu vest za sve gledaoce i učesnike "Parova"...- Zerina Hećo, danas je napustila vilu, samo privremeno, iz zdravstvenih razloga. Ona moga da se javi lekaru. Svi je pozdravljamo i šaljemo joj puno pozitivne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.