Zerina OTKRILA sebe u pravom svetlu, PROGOVORILA O IGRI sa Tomovićem, pa PRIZNALA da je RAZOČARANA ovim zadrugarom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 08:50

Zerina OTKRILA sebe u pravom svetlu, PROGOVORILA O IGRI sa Tomovićem, pa PRIZNALA da je RAZOČARANA ovim zadrugarom!

Zadovoljna je svojim učešćem!

Zerina Hećo večeras je napustila "Zadrugu 4" i pridružila se Dušici Jakovljević u studiju, gde je komentarisala svoje učešće u rijalitiju, ali i zadrugare:

- Dobili su ljudi neku drugu sliku od mene, ovu stranu mislim da niko nije video. Donekle sam i očekivala ovo, osim te priče sa Tomovićem nisam bola oči. Ja sam znala te Tomovićeve igrarije, pristala sam na to na neki način. Biću brutalnija sada, svi ti odnosi su mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao svingeraj, što u ljubavnim, to u prijateljskim odnosima. Razočarana sam u Ša - govorila je Zerina.

U video prilozima pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.