Zerina EKSKLUZIVNO za SD: Strahujem da se ne sazna! Krijem se u Beogradu! Reč je o DETETU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 17:33

Zerina EKSKLUZIVNO za SD: "Strahujem da se ne sazna! Krijem se u Beogradu!" Reč je o DETETU...

Nije joj svejedno!

Zerina Hećo je potvrdila da je Dado Glišić uhapšen, jer je prekršio zabranu prilaska njoj, da bi se kasnije oglasila na svom Instagram profilu obratila svima i priznala kako se plaši, jer je sama u apartmanu.

Glišić se takođe obratio javnosti na isti način i rekao da nije tačno da je bio hapšen i da će Zerina odgovrati zbog iznetih laži.

Kako bi saznali šta se ustvari desilo, pozvali smo Zerinu, a ona je i za naš portal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdila da je došlo do hapšenja, jer je Dado jutros oko osam sati došao do njenog apartmana i zvonio joj na interfon, nakon čega je ona pozvala policiju.

Ozbiljno potresena, Zerina je priznala da se plaši za sebe, ali otkrila i zbog čega još strahuje:

- U apartmanu sam sama i plašim se. U Beograd sam došla zbog hemoterapije, ne zbog ove situacije, a evo vidite šta me je zadesilo. Plašim se da će moja Sarah saznati sve i da će da me se stidi. Dete mi polazi u školu za deset dana, a ja moram da se krijem od nje, kako me ne bi videla u modricama, jer me je Dado pretukao pre nekoliko dana - rekla je rijaliti učesnica za Srbiju Danas, kroz suze.

Kako će se priča između bivših ljubavnika završiti, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, kraj joj se trenutno ne vidi!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.