Žene uvek ispadaju NEMORALNIJE Janjuševe reči zatresle Elitu, otkrio zašto je varao u braku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 21:19

"Žene uvek ispadaju NEMORALNIJE" Janjuševe reči zatresle "Elitu", otkrio zašto je varao u braku

Učesnici u neverici, ona odmah reagovala.

Učesnik "Elite", Marko Janjušević Janjuš je danas svojom izjavom podigao ogromnu prašinu.

On ne krije da je prevario bivšu suprugu Enu više puta, a sada je otkrio i zbog čega je do toga dolazilo, kao i da li se kaje.

- Veza bez obaveza ne postoji, mi smo se odve većinom svi pr*ali a da nismo bili u vezi. Svi smo mi ovde imali taj odnos pitanje je šta kome više odgovara. Na primer meni je na leto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više odgovaralo da p*cam, sada mi više odgovara da sam u vezi. Nije niko od nas rekao da nije imao takve odnose, prvo se ulazi u s*ksualni odnos, ako se nastavi to onda je to veza. Muškarci većinom samo razmišljaju o se*su, ali moram reći da žene uvek više ispaštaju i ispadaju nemoralnije. Ja sam u svom braku bio švaler i jednostavno sam takav. Sada bih u vezi voleo da budem normalniji - rekao je Janjuš.

Nakon ovoga je Miona Jovanović skočila i otkrila da ne podržava kombinacije.

- Za mene je kombinacija klasično poniženje, meni se to ne dopada. To samo rade emotivno nezrele osobe koje nisu za vezu, pa se zato... Ja bih u tom odnosu bila neka fu*a, koja ne bi smela ništa da kaže dečku jer tad ne bi bila priznata. Te žene koje su za kombinacije su za mene prostakuše i to je to - rekla je zadrugarka.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.