Žene koje zaista uživaju u seksu znaju čarobnu formulu za strastvene noći

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene koje zaista uživaju u seksu znaju čarobnu formulu za strastvene noći

Koja je formula savršenog seksa? Zna li iko? Pre svega, treba pratiti svoj sopstveni osećaj, želju i potrebu, ali možda oni koji su već naučili kako da se u potpunosti prepuste i opuste mogu ponešto da nas nauče. 
Foto: Guliver/Getty Images Šta kažu žene koje znaju da osluškuju svoje telo i uvek uživaju u seksu sa svojim partnerima? Kakve “alate” i saznanja one koriste u krevetu? Koje su njihove smernice?
Radite na svojoj kondiciji… I idejama!
Žene >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje su maheri seksa imaju snage za isti – savitljeve su, ne umaraju se lako i umeju da izvedu raznovrsne poze. Isto tako, one često maštaju i razmišljaju o seksu, padaju im na pamet različite ideje i ne zaboravljaju svoja iskustva, ni ona loša ni ona dobra…
Masturbacija? One joj kažu veliko DA!
Čak i kada imaju dobar seks, ne zaboravljaju na masturbaciju. Na taj način održavaju vezu sa svojim potrebama, bolje upoznaju svoje telo i uče da vole sebe. Mastrubacija čini da se osećaju poželjnije i senzualnije i da na kraju krajeva spoznaju kakvi im dodiri zaista prijaju.
Pročitajte i… Za potpuni užitak i zadovoljstvo, svaka žena posle seksa želi baš ovo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Žene koje zaista uživaju u seksu znaju čarobnu formulu za strastvene noći

Izvor: Scandal.rs, 06.Jan.2017

Šta kažu žene koje znaju da osluškuju svoje telo i uvek uživaju u seksu sa svojim partnerima? Kakve “alate” i saznanja one koriste u krevetu? Koje su njihove smernice?..Radite na svojoj kondiciji… I idejama!..Žene koje su maheri seksa imaju snage za isti – savitljeve su, ne umaraju se lako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.