Žene definitivno vole loše momke: Najpoželjniji kriminalac na svetu izašao iz zatvora! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene definitivno vole loše momke: Najpoželjniji kriminalac na svetu izašao iz zatvora! FOTO

Iako ne može da izbriše svoju kriminalnu prošlost, Džeremi Miks, lepi kriminalac koji je osvojio žene širom sveta, nedavno je izašao iz zatvora i potpisao ugovor sa jednom modnom kućom.

Naime, Džerimi čija je fotografija hapšenja zaludela žene izdržao je zatvorsku kaznu i konačno je pušten na slobodu. Kao dokaz da neće ponovo upasti u nevolju, ovaj šarmantni kriminalac potpisao je manekenski ugovor. Miks je uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, a planetarnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << popularnost je dostigao, kada je policija iz Severne Kalifornije, gde je i uhapšen, na Fejsbuk stranici postavila njegovu fotografiju.

Sve vreme tokom boravka u zatvoru Džeremi je dobija gomilu pisama od obožavateljki koje konačno sada mogu i da odahnu, jer je njihov lepotan na slobodi. Da li je ovo još jedan od dokaza da žene ipak vole loše momke?

Happy Valentine's Day ❤️

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Feb 14, 2016 at 1:32pm PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.