Žena je mislila da ću umreti, uspaničila se! Đani otkrio NEPOZNATE DETALJE o hitnom odlasku u bolnicu na pregled

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 15:25

"Žena je mislila da ću umreti, uspaničila se!" Đani otkrio NEPOZNATE DETALJE o hitnom odlasku u bolnicu na pregled

Poznati pevač je bio u opasnosti da ugrozi sebi zdravlje.

Popularni folker Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, priznao je da je jednom morao da ode hitno u bolnicu da uradi sve preglede i kontrole jer se njegova supruga Slađana Trajković uplašila da ne umre!

Naime, on je, gostujući u emisiji "Razotkrivanje" na Republika TV, ispričao kako je njegovoj supruzi jedna žena u bolnici napravila haos u glavi jer on često konzumira alkohol, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već ima problema sa šećerom.

Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem! Ja je pitam, šta se dešava, što se uspaničila, a ona mi je objasnila da joj je jedna žena u bolnici kad je išla da vadi silikone iz usana, rekla da ja ako imam šećer ne smem da okusim alkohol! Napunila joj je glavu ko zna čime sve! Slađa se uspaničila, počela je da mi priča da hitno odem da proverim sve u telu, tako da sam na kraju to i uradio - otkriva folker i dalje objašnjava kako se situacija smirila:

- Kad sam joj pokazao da su svi rezultati dobri, žena mi se smirila. To i danas pamtim i prepričavam - prisetio se poznati pevač.

Inače, on se u istoj emisiji, pričajući o životu i karijeri, između ostalog dotakao i pitanja neverstva. Povodom toga, Đani je na duhovit način ispričao i kako je prevario suprugu Slađu, odmah nakon što su stupili u brak, i kako je njegova supruga saznala za preljubu kasnije.

Njih dvoje sedeli su u jednom restoranu dok je prolazila devojka koja se u tom trenutku javila pevaču koji ju je otpozdravio nazad. Slađa ga je odmah upitala odakle je poznaje, na šta je pevač odgovorio:

Ja kažem Slađi:"Ih, ljubavi, kad sam bio sa njom, pre petnaest godina. Pita me Slađa: "Pre koliko?"Ja kažem, ima petnaest godina sigurno, a Slađa me onda pita koliko smo mi u braku. Ja kažem sebi, jao Đani, sedi miran, budaletino - ispričao je najiskrenije popularni pevač.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.