Žena ga prevarila sa drvosečom, a potez hrvatskog fudbalera šokirao svet!

Izvor: Prva.rs, 12.Avg.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena ga prevarila sa drvosečom, a potez hrvatskog fudbalera šokirao svet!

Dok svetski mediji bruje o preljubi žene fudbalera, afera je dobila je neočekivani obrt. Naime, britanski tabloid "The Sun" piše da je Anita supruga dovezla na trening u Liverpulu svojim „Rendžroverom“, i tom prilikom pokazala srednji prst okupljenim paparacima.
Podsetimo, bračnim problemima Anite i Dejana kumovao je Dario Torbić (25), Anitina simpatija iz tinejdžerskih dana. Kako je 24sata.hr prethodno preneo, neverna supruga već se posavetovala sa jednim zagrebačkim advokatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koji je stručnjak za razvode.
Lovrenovo bogatstvo procenjuje se na 36 miliona evra, a Anita se navodno poverila prijateljicama da joj je advokat rekao da bi joj nakon četiri godine braka pripalo najmanje četiri miliona. Pored toga, ona planira da zadrži i kuću na Pagu koju joj je Dejan ranije poklonio.
Prema hrvatskom zakonu, Anita ima pravo na polovinu imovine koju je njen suprug stekao u braku, a na to ne utiče ni ako je preljuba dokazana.
Britanski mediji objavili su i fotografiju Atine kako razgolićena u krevetu grli ljubavnika.
Par ima dvoje dece, trogodišnju ćerku Elenu i godinu starog sina Josipa, i nije poznato kome će pripasti starateljstvo.
Ako je verovati pisanjima medija, nije samo Anita prekršila bračna obećanja.
I fudbaler se navodno zbližio sa jednom poznatom voditeljkom, atraktivnom plavušom, sa kojom ju je upoznao njegov venčani kum. Navodno su se sretali u hotelima u Liverpulu, a plavuša se nadala da će Lovren zbog nje ostaviti suprugu.
Te glasine su pogodile Anitu, pa ju je to podstaklo da se javi svojoj staroj simpatiji. Dario i ona počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, pa i da se sastaju, i na kraju da zajedno putuju. Inače, Torbić je dve godine proveo u zatvoru zbog pljačke zlatare u Zagrebu.

Izvor: Bulevar.B92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.