Željko nakon razgovora sa psihologom: Mama, oprosti, oženiću se onom koju ti budeš htela

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko nakon razgovora sa psihologom: Mama, oprosti, oženiću se onom koju ti budeš htela

Kada je čuo da ga se majka odrekla zato što je hteo da zaprosi Ružicu Veljković, rijaliti zvezda Željko Stojanović uplašio se da će ostati bez krova nad glavom i majčine podrške, piše alo.rs.
Zabrinut što žena koja ga je rodila ne želi više da čuje za njega i da mu poručuje da ostane do kraja života u rijalitiju tražio je da razgovara s psihologom. Nakon što se u posebnoj prostoriji izjadao doktoru, Željko se vratio i poslao poruku majci.
“Majko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oprosti, oženiću se onom koju ti budeš htela. Nikada ne bih mogao da budem s devojkom koja se mami ne dopada, a ne da se oženim njom. Znam da mi ona misli najbolje iako je ponakad malo luda”, priznao je Željko i istakao da Ružica Veljković zapravo i nije njegov tip devojke.
Željko Stojanović je jutros za sebe rekao da je bandit, dok je njegov brat blizanac pravi gospodin.
“Svi roditelji treba da imaju dvoje dece, ako jedno propadne, onda da drugo uspe. Žarko je fin, ja sam glup. Ja sam bandit, on je gospodin. Moj brat ima deset godina fakulteta, on je i biolog i arhitekta”, istakao je Željko.
Stojanović je priznao da ništa u životu nije uradio, niti je uspeo u nečemu, dok je njegov brat sušta suprotnost njega.
“Ja pratim put keve i ćaleta”, nasmejano je rekao Željko.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko nakon razgovora sa psihologom: Mama, oprosti, oženiću se onom koju ti budeš htela

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Kada je čuo da ga se majka odrekla zato što je hteo da zaprosi Ružicu Veljković, rijaliti zvezda Željko Stojanović uplašio se da će ostati bez krova nad glavom i majčine podrške, piše alo.rs...Zabrinut što žena koja ga je rodila ne želi više da čuje za njega i da mu poručuje da ostane...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.