Željko je to ČUO u VRTIĆU - da ti se srce prepukne šta je Miljanin sin čuo za roditelje u obdaništu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 21:03

"Željko je to ČUO u VRTIĆU" - da ti se srce prepukne šta je Miljanin sin čuo za roditelje u obdaništu

Marija sipričala šta je Željko rekao pred njima.

Željko Kulić, najpoznatije dete rijalitija, iz dana u dan postaje sve pametniji. Iako njegovi roditelji Ivan Marinković i Miljana Kulić veći deo godine provedu po rijalitijima, on je izarastao u klinca za ponos i to pre svega zahvaljujući Mariji i Siniši Kulić koji brinu o njemu. Mnogi gledaoci Zadruge bili su oduševljeni kada su videli u "Zadruzi 6" koliko je Željko izrastao u pametnog i vaspitanog dečkića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Marija je sada u razgovoru u emisiji "Premijeri" otkrila kako je mali Željko i da li on uopšte pita za Ivana. Tom prilikom je otkrila šta je on saznao u obdaništu od druge dece.

Da li vam je nekad krivo jer je Miljana odsutna toliko, pa ispada da nema majku, ni oca, već je stalno pored vas?

Željko to ne oseća. Željko zna da mama mora da zaradi za more, igračke i putovanja i da će biti tu. Ivana dete ne spominje. Bez obzira koliko go*no bio Buđola, ja sam rekla da ako Željko bude nekad tražio da se čuje sa Ivanom, ja ću okrenuti telefon i dati mu da se čuje s ocem... Zadnji put je rekao da neće da priča s tatom. On je čuo to da dete neće da priča s njim. Meni je bilo neprijatno, rekao sam mu da se dete igra i da ćemo ga zvati, ali on neće. Željko je čuo tu rečenicu negde u vrtiću i rekao: ''Pada mi mrak na oči kad čujem to...'' Nije bio zadovoljan i kad je bio kod Ivana na nekoliko sati. Rekao mi je da je dete bilo u ćošku, dok je Ivan telefonirao. Dešavalo se da zaboravi dete u kadi. Vrati nam prehlađeno dete... Totalno je nezainteresovan, nema osećaj za decu, gleda sebe. Samoživ je, nema osećaj. Ja sam živela bez oca i još bolje da sam živela bez njega. On je bio alkoholičar i svetski putnik, a taj Ivan je isti moj otac. Kad je detetu čestitao rođendan porukom, Siniša ga je zvao da dođe, on nije... Posle svih uvreda upućenih Miljani i njenoj porodici on je završio sve s nama. Kontakt s njim više neće nikad ni postojati. Došao je na rođendan jednom kao komšija s kesicom igračaka, to je sramno posle svih njegovih honorara. Nije mu ni dinar ostavio, ni pola rođendana nije platio, mogao je Željku štednu knjižicu da otvori...

- Kako je Željko?

 Odlično. Jako je napredan, pametan i vredan. Veoma vaspitano dete. Vaspitačice ga hvale, a ono na šta sam posebno ponosna je to što je empatičan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.