Željko Vasić u neverici: Nikada ne bih radio ono što čine neke moje kolege!

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Vasić u neverici: Nikada ne bih radio ono što čine neke moje kolege!

Već dugi niz godina pop pevač Željko Vasić u neverici gleda dešavanja na domaćoj muzičkoj sceni. Kao borac za kvalitet mnogo puta se nalazio na raskršću i u nedoumici da li uopšte ima smisla biti u okruženju onih koji plasiraju kič i neukus, ali kao veliki borac i optimista odlučio je da korača putem za koji jedino misli da je ispravan.

Vredno radi na novom albumu koji će objaviti krajem ove godine, a do tada će snimiti spotove za sve numere. U hotelu Hajat je promovisao spot i pesmu “Lako je umreti” koja poručuje da se nikad ne treba predati i da vredi sanjati svoje snove.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Željko Vasić u neverici: Nikada ne bih radio ono što čine neke moje kolege!

Izvor: Svet, 08.Maj.2015

Već dugi niz godina pop pevač Željko Vasić u neverici gleda dešavanja na domaćoj muzičkoj sceni. Kao borac za kvalitet mnogo puta se nalazio na raskršću i u nedoumici da li uopšte ima smisla biti u okruženju onih koji plasiraju kič i neukus, ali kao veliki borac i optimista odlučio je da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.