Željko Šašić ZAGRMEO na pitanje o ćerci: Postoje i lažni profili koji pišu svašta - nije krio ništA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:39

Željko Šašić ZAGRMEO na pitanje o ćerci: "Postoje i lažni profili koji pišu svašta" - nije krio ništA

Poznati pevač došao da podržiDraganu Mirković, pa je odgovarao na pitanja novinara.

Željko Šašić je došao da podrži svoju dugodišnju prijateljicu Draganu Mirković na njenom prvom koncertu u Beogradskoj areni.

On je neposredno pred početak koncerta popričao sa našom novinarkom i drugim okupljenim medijima. Ipak, jedno pitanje mu se nije baš dopalo.  

- Mene vezuju mnogobrojne uspomene za Draganu Mirković, ali o njima ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da govorim jer su to privatne stvari - počeo je Šašić da odgovara na pitanja vezane za Draganu Mirković.

  Međutim, kada su novinari želeli da ga pitaju kako reaguje na to što, navodno, njegovu ćerku napadaju dosta na internetu, te da, navodno, trpi sajber nasilje, Šašić je bio izričit.

- To su ti društvene mreže, svako može da priča šta hoće. Postoje i lažni profili koji pišu svašta. Valjda iz dosade - rekao je Šašić.

Na pitanje kako reaguje kada vidi loše komentare o sebi, Šašić je rekoa

- Ako ima istine u tome, onda mi je simpatično, ako nema onda mi je to bezveze - rekao je Šašić.

Srbija danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.